divendres, 17 d’octubre de 2008

Ja som a casa! I tenim molt per explicar.

Aquest matí hem fet "El primer cafè" amb Ràdio Igualada tot xerrant sobre l'Expedició, les sensacions, els moments difícils, les anècdotes i molt més... Aquí podeu escoltar el programa:

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Una vegada més gràcies a tots!!!

dijous, 16 d’octubre de 2008

L’expedició El Repte arriba a l’aeroport del Prat

L’expedició El Repte, un 8.000 per l’Anoia va arribar aquest dimecres al migdia a l’aeroport del Prat procedents de Kathmandú, al Nepal.

Una trentena de persones van rebre els vuit expedicionaris de casa nostra amb una pancarta on es podia llegir “Benvinguts, el Repte comença ara !!!” . Tot i el cansament del viatge i tot el que comporta una expedició d’aquesta mena, els expedicionaris, més prims, estaven molt contents per l’experiència viscuda, tot i que finalment, no han pogut assolir el cim del Cho Oyu a 8.201 metres.

Tots els membres de El Repte van coincidir en dir que aquesta expedició és la llavor que servirà per tornar impulsar una nova expedició que signifiqui el primer 8.000 per la comarca de l’Anoia.

Ràdio Igualada va connectar en directe amb l’aeroport del Prat per retransmetre l’arribada dels alpinistes anoiencs. Al mateix temps, Conca TV, canal 24 de l’UHF, tractarà, en el seu informatiu d’avui dijous la notícia de l’arribada dels reptaires a partir de les vuit del vespre.

Connexió Ràdio Igualada - mp3 - 7,2MB
Dia 45 - Varis reptaris (15/10/08)