dissabte, 13 de setembre del 2008

Estada a Nielamu i últimes compres.

Avui dissabte, després de dinar, hem sortit a estirar les cames pels voltants del poble de Nielamu a 3.790 m (Nyalam) i hem fet 650 m de desnivell, hem arribat als 4.400 m.

Ja hem comprat les Coca-Coles i els sucs de civada, a més de la benzina pel generador i a hores d' ara estem buscant el bambú (i algú es preguntarà... perquè bambú?). S'utilitza per ancorar les tendes d'alçada, si, si !! fan servei d'estaques.

La veritat és que ha anat bé poder caminar una miqueta ja que en el dia d'ahir només vam estar en el bus i avui, ja en 4x4 (Land Cruiser 24V), hem estat només 2:15h. Ara! que per un congost digne de pel·lícula, caient aigua a la pista que et deixava sense visibilitat, amb una estimba de coll... i passant entre pedres, per torrenteres, ... TOT UN ESPECTACLE !!!!!

Tot i això ens hagués agradat pujar més amunt perquè realment, ens sentim molt bé físicament (també es veritat que no hem de córrer, que hem d'anar poc a poc, per tal de no tenir cap problema en la nostra aproximació). Així doncs, avui ha estat un dia prou bo.

Demà ens toca passar per Tingri (4.300 m) i arribar fins al camp base xinès, on ja veurem què decidim.

Records de tots els expedicionaris i a seguir col·laborant en el blog que ens fa molta il·lusió.
Ens veiem al cyber-espai!

ELS REPTARIS


Algunes imatges del poble de Nielamu...


Vista aèria de NielamuNen del poble (jugava amb una xeringa!)També us volem dedicar les voltes d'un
molí d'oració típic de la Vall del Langtang...


Ah! i presentar-vos un nou
reptari que ens acompanya
des d'un hotel del
trekking del Langtang...

divendres, 12 de setembre del 2008

Ja som al Tibet preparats per anar directamet al camp base xinès

Tal i com ja sabeu, el trekking va acabar molt bé, tots els integrants de l'expedició van arribar al cim sense problemes, per tant preveiem que podrem anar directament al camp base xinès (4.800 m), sense fer parada a Tingri (4.300 m). Segons ens trobem, ens hi quedarem un dia per aclimatar, o bé ens dirigirem directament cap al camp base avançat del Cho Oyu.

A hores d' ara hem pogut entrar sense dificultats al Tibet, tot i que es un espectacle veure com els portadors porten l’equipatge de l'expedició d'una banda a una altre , en total 1.700 kg.

A les fotos hi podeu veure les baralles que s' hi provoquen !!!! En total, per portar aquests 1.700 kg necessitarem uns 44 iacs! això sense comptar la cervesa i la Coca-Cola!

Com a curiositats us hem de dir que el trajecte en bus ha estat una mica accidentat, pel tema de les esllavissades, però amb alegria i valentia hem superat tots els entrebancs.

Ens trobem tots molt be, n' hi ha que mengen més (com ara el Josep Riba que avui s' ha menjat 4 ous durs !) a la resta el mal d' alçada encara no ens ha afectat tant !!!!


Avui estem a Zhang Mu, un poble tibetà que molts de vosaltres no hi voldríeu passar mes d'una hora!!!! però com deia aquell... l'aventura és l'aventura.

Records a tothom !!!!!
I MOLTES GRÀCIES PER TOT EL SUPORT I ELS ÀNIMS REBUTS !!!
EL REPTE

dijous, 11 de setembre del 2008

Diada a Kathmandu


Moltes gràcies per tot el vostre suport i ànims !

Avui Diada Nacional de Catalunya un parell de reptaris passegen la Senyera per Kathmandu (fins i tot una sortida de Cuba)

Demà definitivament entrem al Tibet i comença "El Repte" de veritat !

diumenge, 7 de setembre del 2008

Cim al trekking d'aclimatació i tornada a Kathmandu

Degut a problemes amb la bateria del PC, no s'han pogut connectar per enviar-nos novetats sobre l'expedició, així que ho han fet amb una trucada a través del telèfon via satèl·lit. Aquí us les deixem:
  • Tots els expedicionaris es troben bé, tant a nivell físic com psíquic, estan molt animats i tots estan més relaxats ara que ja es troben a muntanya.
  • El diumenge van aconseguir fer cim de 5.000 m i s'han trobat força bé.
  • A més van coincidir en una festa popular de la regió, i s'han trobat amb una ascensió multitudinària. Dormirien novament a 3.800 m.
  • Dilluns començaran a descendir, fins una alçada de 2.500 m.
  • Dimarts preveuen arribar a algun refugi on puguin carregar el PC per poder enviar novetats i imatges.
  • El dia 11 arribarien a Katmandu novament per tal de començar l'aproximació al campament base del Cho Oyu a partir del dia 12/set, dia en que conectaran en directe a través de Ràdio Igualada en el 103.2 FM

Com sabeu en Javier (el noi de Lleó que viu a Madrid) es va incorporar al grup el passat dia 4/set per pujar al Cho Oyu per lliure amb el seu portador. La seva gent segueix El Repte al bloc i per això els volem fer un racó:

Para los familiares y amigos de Javier: él está con El Repte en la aclimatación siguiendo el trekking de Langtang y también ha llegado a los 5000m. ¡Está perfectamente! Los próximos días les acompañará de vuelta a Katmandu para iniciar el ascenso al Cho Oyu a partir del 12/set. Ya os iran informando. Saludos!