divendres, 3 d’octubre de 2008

Gràcies a tots!!

Estem encantats amb els vostres comentaris de suport i
d'empenta que ens donen l'alè necessari per estar cada vegada
més a prop del cim. Junts ho aconseguirem!!.

Moltíssimes gràcies a tots!!!

dijous, 2 d’octubre de 2008

Plantem el camp 2 i ens preparem per atacar el cim!

Hola a tots companys,

Avui hem arribat del camp 2, ja que inicialment una de les possibilitats era dormir al camp 1, 6.400, finalment hem decidit baixar fins al camp base, ja que aquí la nostra recuperació ser més bona.

Tot i que som conscients que tenim pocs dies per recuperar, no ens falten ganes per intentar-ho per tant,esperem tenir bons dies de muntanya i que tinguem una oportunitat per poder atacar al cim.
Ahir la nit al camp 2 no va ser dolenta del tot, encara que de fred no en faltava (ara es demostra perquè tenim els sacs i els monos que vam escollir).
La muntanya del c1 al c2 realment es torna molt bonica, amb trams de corda fixa, neu esponjosa, esquerdes i tota la panoràmica que pots arribar a veure, esperem que amb les fotos i els vídeos que hem fet, fruïu també tots vosaltres.

Bé doncs, encara abans de marxar cap a cim, esperem fer una última connexió, fins aleshores, gracies a tothom !!!!!!

FORÇA REPTE !!!

dimecres, 1 d’octubre de 2008

Vénen dies decisius al Cho Oyu

Després de 13 dies de mal temps, neu cada dia i vendavals de Déu n'hi do que dues vegades han destruït part del Camp 1, sembla que és hora del bon temps i de posar-nos a treballar de valent per aprofitar els pocs dies que ens resten (el dia 10 és el darrer dia del permís).

On són els “Reptaris” actualment? Doncs el David, l’Òscar i el Josep són camí del CII per instal·lar-hi una tenda i passar-hi aquesta nit. El Jaume i el LLuís són al CI a portar-hi menjar i gas pels tres que són al CII; en principi avui mateix tornaran al CI. I el Manel, l’Enric i el Toni són al CB.
El Manel ha estat 7 dies prenent antibiòtics per una infecció bucal que l'ha deixat sense gaires forces per fer algun intent.

Els tres “reptaris” que són camí del CII són els qui en principi han d'intentar l’atac al cim d’aquí 4 o 5 dies, si el temps i l'estat físic ho permeten. La resta de l’equip els donarà el suport necessari portant-los menjar i gas fins el C1 o fins el CII.

Com dèiem, vénen dies decisius. Esperem que el Cho Oyu ens doni una oportunitat.

dimarts, 30 de setembre de 2008

Arriba el bon temps al Cho Oyu i quatre expedicionaris pugen al Camp 1

El bon temps ha arribat al Cho Oyu, i això fa que l’expedició El Repte, un 8.000 per a l’Anoia, hagi sortit avui dimarts en direcció al camp 1 de la muntanya, a 6.400 metres. Òscar Màrquez, Lluís Moreno, David Rey i Josep Riba han sortit a primera hora del matí cap al Camp 1. Demà pujaran a muntar el Camp 2, i tornaran a dormir al primer camp d’alçada. Serà demà dimecres quan una part de l’expedició s’instal·larà a dormir al campament 2, a 7.040 metres, i hi passaran dues nits amb l’objectiu d’aconseguir una aclimatació òptima. Pel que fa el grup d'expedicionaris que avui s’han quedat al camp base, demà sortiran en direcció el Camp 1, on es trobaran amb el grup que ja haurà instal·lat el Camp 2.

Divendres, els expedicionaris del grup capdavanter marxaran cap al Camp 3, a 7.500 metres, i hi muntaran les tendes. Si les condicions meteorològiques són bones, l’expedició podria atacar el cim diumenge, o a principis de la setmana vinent. Segons Jaume Balaguer, les informacions que tenen des del camp base indiquen que la previsió del temps apunta a tres dies de bonança.

dilluns, 29 de setembre de 2008

Continua el mal temps a l’Himalaya, fet que impedeix a l’expedició muntar el camp 2

L’expedició El Repte, un 8.000 per a l’Anoia, encara és al camp base del Cho Oyu, a 5.700 metres d’alçada.

Els expedicionaris van intentar aquest passat cap de setmana plantar el Camp 2 a 7.040, però novament les males condicions meteorològiques van impedir que poguessin arribar al segon dels camps d’alçada. D’aquesta manera, el mal temps va obligar a l’expedició a tornar, i baixar de nou al camp base.

Segons ha pogut saber Ràdio Igualada, en les jornades d’avui dilluns i demà dimarts tenen previst descansar i esperar que a mitja setmana les condicions millorin per poder pujar al campament 1, i poder muntar el Camp 2.

Sembla que l’època del monzó s’està allargant, fet que impedeix a l’expedició poder avançar. Així, els "reptaires" hauran de tenir paciència i esperar que s’obri una finestra de bon temps per intentar l’atac al cim de la sisena muntanya més alta del món.

Els expedicionaris es troben bé, i avui dilluns celebraran l’aniversari d’un dels membres d'El Repte, David Rey, que avui fa 35 anys.