dijous, 4 de setembre de 2008

Aproximació al trekking del Langtang

Com ja sabeu, no hem pogut iniciar la nostra aproximació al camp base del Cho Oyu per problemes amb el govern xinès i no ho podrem fer fins el dia 12 de setembre.

Per tant, per accelerar el procés d’aclimatació i no perdre dies, hem decidit realitzar aquest trekking del Langtang, que ens portarà a una alçada màxima de 5.000 m.
El procés que seguirem durant aquest trekking començarà per assolir demà una cota de 2.500 m, en aproximadament 6/8 hores, per pujar a dormir al següent dia a 3.800 m.
Des d’aquesta altitud farem una ascensió de 5.000 m aproximadament, i tornarem a dormir a 3.800 m. Això ens ha de permetre poder pujar al campament base del Cho Oyu amb més garanties.

Desprès de l’estada a 3.800 baixarem novament a 2.500 i ja a 1.500 ens recolliran amb bus (atenció, un bus que transita per pista, 4x4 model TATA i que heu de veure com es mou per aquestes pistes de vertigen!!!), per arribar el dia 11 novament a Kathmandú, a priori a mitja tarda. El dia 12 a les 7:00 del mati, haurem de sortir direcció al Tibet, amb tot preparat i enllestit.

Avui però, el que tenia que haver estat un recorregut de 8/9 hores en bus, han estat 12 hores!!!, el ritme aquí es molt diferent, però a més a més, hem trobat la pista tallada 2 cops, per tant hem tingut que fer transbordament totes dues vegades (inclòs camió de mercaderies !!!). En aquest trekking anem amb portadors i guia, i és una zona amb molta vegetació, on és famós el protegit panda vermell.

Durant aquests dies intentarem enviar alguna foto de la zona però avui no serà possible, ja que ara son les 22,00h i ens llevem demà a les 5:30h per començar a caminar molt d’hora, ja que fa molta calor i sobre tot humitat.

Al grup s’ha afegit en Javi un noi de Lleó que ara viu a Madrid. El món és molt petit, ja que ens ha comentat que es amic del Jesús Calleja (el noi del Cuatro) qui ahir també estava a Kathmandú. Per tant ara en som 9, i també vindrà al Cho Oyu, encara que ell te el seu portador i el tema d’alçada el gestionarà amb ell.

Bé doncs, esperem seguint informant sense problemes.

PER CERT JA HAN ARRIBAT ELS PETATES DEL JOSEP RIBA!!! TOT I QUE FINS QUE NO HO VEGI NO S’HO CREU

Records a tothom !!!

dimecres, 3 de setembre de 2008

D'aprovisionament a Katmandu i preparant el trekking d'aclimatació.

Avui dimecres, hem estat tot el dia a Kathmandu. Durant el mati hem revisat el cargo que havíem enviat fa temps en bidons, i hem pogut comprovar que tot ha arribat en condicions i que no faltava res.

Desprès de dinar hem dedicat el temps a fer compres necessàries, com bombones de gas, fogonets, estaques, etc., això vol dir molts regatejos, i preus amunt i avall, però finalment hem pogut comprar el que necessitavem.

La noticia més important però, és que demà marxem a fer el trekking del Langtang, ja que s' ha confirmat que fins el dia 12/setembre no podrem entrar al Tibet, per tant hem d' aclimatar a un altre lloc.

La nostra intenció és poder arribar fins una alçada de 5.000 m com a mínim i fer escala en diferents pobles amb lodge, per tal d'aclimatar correctament. Tot plegat estarem 8 dies fora de Kathmandú, 2 de viatge amb vehicles i 6 de caminar, per tant arribarem el dia 11.

Així doncs, intentarem comunicar des del trekking, per fer els tests de connexió amb el telèfon via satèl·lit. Demà dijous intentarem establir connexió mitjançant Ràdio Igualada durant l'informatiu.

Com acostumem a dir ... estem en contacte! i FORÇA REPTE!