dimecres, 3 de setembre de 2008

D'aprovisionament a Katmandu i preparant el trekking d'aclimatació.

Avui dimecres, hem estat tot el dia a Kathmandu. Durant el mati hem revisat el cargo que havíem enviat fa temps en bidons, i hem pogut comprovar que tot ha arribat en condicions i que no faltava res.

Desprès de dinar hem dedicat el temps a fer compres necessàries, com bombones de gas, fogonets, estaques, etc., això vol dir molts regatejos, i preus amunt i avall, però finalment hem pogut comprar el que necessitavem.

La noticia més important però, és que demà marxem a fer el trekking del Langtang, ja que s' ha confirmat que fins el dia 12/setembre no podrem entrar al Tibet, per tant hem d' aclimatar a un altre lloc.

La nostra intenció és poder arribar fins una alçada de 5.000 m com a mínim i fer escala en diferents pobles amb lodge, per tal d'aclimatar correctament. Tot plegat estarem 8 dies fora de Kathmandú, 2 de viatge amb vehicles i 6 de caminar, per tant arribarem el dia 11.

Així doncs, intentarem comunicar des del trekking, per fer els tests de connexió amb el telèfon via satèl·lit. Demà dijous intentarem establir connexió mitjançant Ràdio Igualada durant l'informatiu.

Com acostumem a dir ... estem en contacte! i FORÇA REPTE!

3 comentaris:

Carme Rubiol ha dit...

Ja em vist que heu fet uns bons apats i bones compres.Demà comenceu part del vostre Repte amb el tekking,que vagi molt bé.
Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Ánimo David.

Salud y fuerza para tí y todo el grupo.

Celsa-Garrote's

Anònim ha dit...

Bueno chicos, ya veo que todos os apañais estupendamente, hasta me dais envidia... Fuera bromas, os iremos siguiendo en este blogger estupendo. Y el esfuerzo vuestro de ir escibiendo vuestra evolución también os lo agradecemos, porque no debe ser fácil ponerse a escribir cuando estás echo polvo. Besitos , Olga y Oscar (castellbisbal)