dimecres, 1 d’octubre de 2008

Vénen dies decisius al Cho Oyu

Després de 13 dies de mal temps, neu cada dia i vendavals de Déu n'hi do que dues vegades han destruït part del Camp 1, sembla que és hora del bon temps i de posar-nos a treballar de valent per aprofitar els pocs dies que ens resten (el dia 10 és el darrer dia del permís).

On són els “Reptaris” actualment? Doncs el David, l’Òscar i el Josep són camí del CII per instal·lar-hi una tenda i passar-hi aquesta nit. El Jaume i el LLuís són al CI a portar-hi menjar i gas pels tres que són al CII; en principi avui mateix tornaran al CI. I el Manel, l’Enric i el Toni són al CB.
El Manel ha estat 7 dies prenent antibiòtics per una infecció bucal que l'ha deixat sense gaires forces per fer algun intent.

Els tres “reptaris” que són camí del CII són els qui en principi han d'intentar l’atac al cim d’aquí 4 o 5 dies, si el temps i l'estat físic ho permeten. La resta de l’equip els donarà el suport necessari portant-los menjar i gas fins el C1 o fins el CII.

Com dèiem, vénen dies decisius. Esperem que el Cho Oyu ens doni una oportunitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Perfecte, ja és hora de tindre bones noticies en general.

La veritat, llegint les vostres paraules i previsions del Dimecres amb bons temps per endavant, "se pone la piel de gallina" ja imaginant arribant al CIM del CHO OYU.

ANIMS, ANIMS i ANIMS, que ho teniu ben aprop.

RAQUEL i TXEMA

Anònim ha dit...

Que ho esteu veient? Això ja és tot vostre nois! :) molts molts molts ànims a tots i molta força per tirar endavant! El repte ja gairabé és tot vostre!

Una abraçada a tots i un petonet ben fort a tu, papa! :)

Anònim ha dit...

Hola expedicionaris!
espero que aquests dies les forces, la sort i el temps us acompanyi perquè assoliu el vostre objectiu.
Aquí ja se´ns comença a posar la pell de gallina a tots! ànims!

Vero

Anònim ha dit...

Gracies a tots,
als que llegeixen i escriuen i als que nomes llegeixen (per cert ja us podeu animar !!!!).

Per cert, per part del David moltes gracies pels vostres missatges de felicitacions ( especialment als del big-ben).

Be ara ja ha arribat el moment, us hem de dir que no es feina facil, arribar al C2 ja ha estat complicat, aquest any la muntanya no regala res, però això ja ho saviem, per tant..... pit i grampons.

Moltes gracies de part del repte, us hem llegit tots els dies que han estat possible i els vostres missatges han estat d´allò més encoratjadors, per tant 8000 GRACIES A TOTS !!!!
EL REPTE

Anònim ha dit...

Vinga nois !!!!
Queda l'ùltim esforçs i sé que vosaltes podeuuu.. amb el camp 1, el complicat tram fins al camp 2, el camp 3, el CIM, la vaixada i el que calgui.
Va,va,va....acabeu la feina començada i en un tres i no res ens retrobem al aeroport que ià en tinc ganes !!!!!
P.D. No descuideu la hidrataciò.
Marina.