dijous, 11 de setembre de 2008

Diada a Kathmandu


Moltes gràcies per tot el vostre suport i ànims !

Avui Diada Nacional de Catalunya un parell de reptaris passegen la Senyera per Kathmandu (fins i tot una sortida de Cuba)

Demà definitivament entrem al Tibet i comença "El Repte" de veritat !

4 comentaris:

Iván ha dit...

Hola reptaires!!

Tengo dos baterias nuevas de trinca y no se donde dejarlas.... se aceptan sugerencias!!

Cómo estais?? Ahora empieza lo bueno, eh? Vais a flipar!!!.... y nosotros tambien siguiendo vuestras estupendas cronicas. Si como alpinistas no os ganais la vida,seguro que escribiendo,....., tampoco!! Es broma!!!

Un abrazo para todos menos para uno!!

Animo reptaires!!

Anònim ha dit...

RÀDIO IGUALADA. Avui divendres és dia de connexió amb els expedicionaris, ja que ahir no la vam fer per la diada. La connexió, però, pot perillar degut a la dificultat que suposa el creuament de la frontera i l'ermetisme de les autoritats xineses. De tota manera, el cap de l'expedició, l'Òscar, intentarà establir contacte amb nosaltres per efectuar la crònica des del Tibet. Veurem si és possible. Recordeu que podeu seguir les evolucions de l'expedició per Ràdio Igualada (dimarts i dijous), a les 13:30 hores pel 103.2 de l'FM i per internet a www.radioigualada.cat. Després, en aquesta mateixa plana web podreu escolar la connexió en diferit.

Ànims !!!!

Anònim ha dit...

RÀDIO IGUALADA.
A les 12 i 30 minuts acabem de mantenir la connexió telefònica amb l'expedició que ja ha creuat al frontera del Nepal amb el Tibet. La podreu escoltar a partir de les 13:30 hores d'avui, i més tard en aquesta mateixa plana web. Ells estan bé, i en l'entrevista explica com ha estat el canvi de forntera, amb el transport en bus de l'expedició i els 1.700 quilos de petates.

Xavi

Jordi-Joan-Màrian ha dit...

Molt bones reptaires!!!

Tot el que arriba son molt bons aires i els d'ara ja són del Tibet!!!
Tenim un virus i estarem uns dies sense ordinador, pero segur que algú ens explicarà les vostres aventures.
No us queixareu, que segons hem sentit heu tingut molta molta molta ajuda per portar els trastets pel pont de l'amistat!!!

Endavant, amunt i força nois!!!