dijous, 16 d’octubre del 2008

L’expedició El Repte arriba a l’aeroport del Prat

L’expedició El Repte, un 8.000 per l’Anoia va arribar aquest dimecres al migdia a l’aeroport del Prat procedents de Kathmandú, al Nepal.

Una trentena de persones van rebre els vuit expedicionaris de casa nostra amb una pancarta on es podia llegir “Benvinguts, el Repte comença ara !!!” . Tot i el cansament del viatge i tot el que comporta una expedició d’aquesta mena, els expedicionaris, més prims, estaven molt contents per l’experiència viscuda, tot i que finalment, no han pogut assolir el cim del Cho Oyu a 8.201 metres.

Tots els membres de El Repte van coincidir en dir que aquesta expedició és la llavor que servirà per tornar impulsar una nova expedició que signifiqui el primer 8.000 per la comarca de l’Anoia.

Ràdio Igualada va connectar en directe amb l’aeroport del Prat per retransmetre l’arribada dels alpinistes anoiencs. Al mateix temps, Conca TV, canal 24 de l’UHF, tractarà, en el seu informatiu d’avui dijous la notícia de l’arribada dels reptaires a partir de les vuit del vespre.

Connexió Ràdio Igualada - mp3 - 7,2MB
Dia 45 - Varis reptaris (15/10/08)

2 comentaris:

Iván ha dit...

Hola reptaires!!!

Ya estoy más tranquilo, no sé porqué pero esta mañana me he levantado como más ligero, me parece que me he quitado de encima un peso...., ahora que ya estais de vuelta en casa ya estamos todos más tranquilos...

La verdad es desde la distancia nos habeis hecho participes de vuestra experiencia.... ahora toca que nos enseñeis las fotos, los videos,...., todo, todo, todo.

PD. Por cierto, que os quede claro que a mi no me volveis a hacer esto, la próxima me voy con vosotros,...., que yo ya no estoy para estos nervios...

Lo dicho, bienvenidos amigos!!!!
Un abrazo para todos.

Anònim ha dit...

Moltes gracies per tot el suport revut ha estat increible poder obrir el blog i llegir tots els comentaris que heu fet.

Aquet cop no s' ha pogut fer el cim pero amb el vostre suport segur que hi haura moltes més oportunitats la llavor esta possada.

una abraçada de tot cor
TONI MENA