dilluns, 6 d’octubre del 2008

Ràdio Igualada seguirà l'atac al cim

Els expedicionaris d’El Repte decidiran aquesta propera matinada si ataquen el cim del Cho Oyu, sempre que les condicions meteorològiques siguin bones i els expedicionaris es trobin bé per afrontar l’atac.

L’atac al cim, si s’acaba produint, començaria a les cinc del matí al Tibet, aproximadament a la mitjanit a Catalunya. En el moment de començar les set hores que separen el Camp 3 i el cim, l’expedició ens avisarà sobre l’inici de l’atac, o la renúncia, si es produeix. Per tant, serà aquesta nit via http://www.aladetres.com/ s’informarà si l’atac es produeix aquesta propera matinada.

L’emissora municipal, Ràdio Igualada (103.2 FM) i a http://www.radioigualada.cat/, es prepara també per poder retransmetre en directe l’atac al cim del Cho Oyu. Ràdio Igualada contactaria amb el camp base del Cho Oyu via satèl·lit, i podria saber les incidències dels expedicionaris anoiencs a través dels walkies, que via ràdio estaran en connexió amb el camp base.

Les previsions apunten a aquest dimarts quan l’expedició podrà atacar el cim. Pel que fa l’hora de fer cim, i tenint en compte el trajecte de 7 hores entre el Camp 3 i el cim, serà a les 12 del migdia hora tibetana, per tant de matinada a Catalunya. D’aquesta manera, l’emissora municipal podria començar a retransmetre l’atac al cim a les quatre de la matinada.