dimarts, 16 de setembre de 2008

Cap al camp base avançat

Com ja sabeu, els expedicionaris tenen problemes tècnics amb el PC, i de moment no poden enviar informació ni fotos. Intentaran solventar el problema un cop arribin al campament base.

A través d'una trucada telefònica, l'Òscar ens va demanar de fer una crònica. La trucada la feia des de la tenda menjador situada al campament intermig a 5.300 m, on just en aquell moment tota l'expedició acabava de sopar.

Expedició al camp base xinès

L'estat físic de tots és més o menys acceptable, si no fos pel mal de cap que pateixen alguns d'ells. Són plenament conscients que han d'aclimatar lentament, per això no tenen clar si avui arribaran finalment al campament base. Saben que quan millor aclimatin els primers dies, més possibilitats d'èxit tindran en dies posteriors per finalment poder fer cim. Com diuen a l'Àfrica "pole, pole" al començament i tens el cim assegurat!!!Deia també que a part del Javier, el noi de Lleó, els acompanya una expedició d'Extremadura, Reta al Himalaya, formada per quatre alpinistes d'aquesta comunitat, dos nois i dues noies: Isabel Asensio, Vanesa Ortega, Nicolás Durán i Arturo Díaz. Aquesta expedició ha estat patrocinada principalment pel Diario Hoy d'Extremadura i l'Instituto de la Mujer (IMEX), perquè si aconsegueixen cim, elles es convertiran en les primeres alpinistes extremenyes en aconseguir un 8000.

Els nostres "reptaires" compten amb el suport d'aquesta expedició extremenya per enviar-nos informació, en el cas que no puguin solventar els problemes tècnics amb el PC. Bé, de moment no hi ha més novetats, esperem que entre avui o demà ens enviïn més informació.

11 comentaris:

Sergi Hernández ha dit...

ànims!! que ja us queda menys de la meitat!!! menys de 3000 metres i el cim ja és vostre!!!

amunt i força!!!

Maribel ha dit...

Ànims nois!!!
Que ara ja no hi ha volta enrera.
Molta força per a tots.
Petonets.
Maribel.

Anònim ha dit...

Sois unos campeones, ya estoy deseando ver el video de la llegada, porque seguro que llegais.

MARTÍ-DOLORS-HUG ha dit...

Ei nois que això ja ho teniu!!!! desde Tous us animem amb força!!!

Anònim ha dit...

Anims tiet que tota l expedició te esta ajudant a intentar pujar el cim amb telemarc . Et desitgem que tinquis molta bona sort de part de la teba familia i dels teus amics de Santa Coloma


petons i abraçades us animem amb força

Julio ha dit...

Vinga nois!! Que ja queda menys! Molts ànims desde Ripollet! Julio i Pili

Anònim ha dit...

Animo a todos desde León, Seguimos vuestra expedición como nuestra propia. No en vano un leonés comparte aventura y objetivos. Buena aclimatación y tranquis... que no hay prisa. Lo teneis a tiro de piedra.José María

Erich i Antònia ha dit...

Ja fa mes de dues setmanes i ja esteu aclimatant i aclimatats, perque 5300 es molt, si sumem 5+3 ja son 8000. Calma, gelocatiles i Ibuprofenos i mireu endevant que aixo esta fet.

Molt anims!!!
Erich i Antònia

Iván ha dit...

Hola reptaris!!!

Esto ya casi está, eh?? Desde el campo base, si tirais recto y la segunda a la derecha, en cinco minutos caminando ya estais en la cima!!!!

David, te aburres?? Espero que sí....(jajajajaja!!!)

Un abrazo para todos!!!

Anònim ha dit...

Hola expedicionaris!
ànims a tots, de moment no heu tingut cap problema físic i això és el més important, aclimateu amb calma i segur que ho aconseguiu. continueu així!

Vero

Anònim ha dit...

Anims que aneu be. Calma i amunt!
Rita i els companys del CECI