dimarts, 2 de setembre de 2008

Igualada - Katmandú


Hola a tothom,
des de Katmandú, quan són les 23:00 hora local (+ 3:45 hora catalana) us fem arribar les primeres imatges que hem realitzat.
Evidentment la primera és de l'aeroport del Prat, on l'acomiadament ha estat molt emotiu, ja que tots els nostres familiars i amics han sentit la nostra marxa molt afectivament, és per això que des de la llunyania els volem animar a tots i donar molts ànims per a superar aquests moments tant durs per tots plegats. Sou vosaltres els que ens doneu força per mirar endavant i desitjar encara amb més ganes la nostra tornada.

Així doncs, després de l'adéu, i un cop a la porta d'embarcament, l'avió que ens havia de portar a Madrid ha sortit amb mitja hora de retard (ja pensàvem que la nostra aventura quedaria truncada a les primeres de canvi), però finalment hem pogut enllaçar amb l'avió que ens portava a Doha (Emirats Àrabs), on hem arribat a les set hora local (les 6:00 hora catalana). Finalment i desprès de 4:15 hores de vol, hem aterrat a Katmandú, amb una temperatura ambient de 30º, a les 16:00 hora local (12:15 hora catalana).

Un cop realitzats els tràmits burocràtics del país, durant la recollida de tot el nostre equipatge, ens hem adonat que el material del Josep Riba no arribava, i amb el propietari de l'empresa Thamserku, que ens gestiona tota la logística al país, hem realitzat la corresponent queixa. En principi tot fa pensar que el material del Josep (petate i esquís) arribaran en el pròxim vol, en tot cas però es tracta del primer contratemps important que hem de superar!!!

Al sortir de l'aeroport ens han fet entrega del típic collar de flors que es dóna als benvinguts, i ens han portat a l'hotel. Com a curiositat, podem comentar que hem estat tot el dia envoltats de gent de ¿Al Filo de lo Impossible? i facturant a Madrid algú ens ha confós fins i tot com a part del seu equip!!!! Novells i ja a primera!!!!! Bromes a part, molt bona gent i molt recolzament per part seva.

Avui doncs no hem tingut temps per res més. Arribar a l'hotel, omplir la documentació i anar a sopar a un restaurant de la zona de Thamel, lloc que coneixia l'Enric de la seva anterior estada al país.
Bé doncs, esperem que aquestes notícies siguin l'inici de la nostra comunicació des de terra llunyana, desitgem poder comunicar-nos amb vosaltres tots els dies, esperem que les tecnologies ens ho facilitin.

Records a tothom i un petó ben fort a tots els familiars i amics, no us oblidem!!! FORÇA REPTE!

4 comentaris:

Sergi Hernández ha dit...

primer tràmit SUPERAT!!! (a falta del petate i els skis)
mmmm... quina bona pinta que fa el menjar!!!! aprofiteu i mengeu molt que després ho trobareu a faltar!!!

ÀNIMS i MOLTA SORT!! aquí us esperem!!!! : )

Anònim ha dit...

Apa... us heu ficat les botes!!! i no les de muntanya!!! Quines plates de menjar, i cervessetes i tot...
Atipeu-vos bé, que després pogueu recordar aquests apads.
Amunt i força repte!!!

Iván ha dit...

Hola reptaires!!

...que anireu al Chou-Oyu amb skis????

Bueno, pues parece que si!!! Menos mal, perfecto si ya lo tenies todo.

Un abrazo para todos.
Iván

ramon xuli ha dit...

hola valens! pit i collons,aixos ja esta fet,ve falta una miqueta pero per vosaltres no representa res.
Bona sort.